Els diferents mitjans de transport per arribar fins la Pensió Alamar des dels punts més importants, són els següents:

- Aeroport de Barcelona - El Prat. Hi ha tres opcions amb sortida des de l’aeroport: Tren, Taxi, y Aerobús.

- Tren: és el mitjà més ràpid i econòmic. Surt cada 20 minuts, i el trajecte fins a Plaça Catalunya dura 15-20 minuts. Després haurà d’agafar el Metro a l’estació Catalunya de la Línia 3 (la Verda), fins l’estació de Drassanes (2 parades). Al sortir a la Rambla, a prop a la seva dreta hi ha el carrer Escudellers, i al final d’aquest carrer es troba el carrer Comtessa de Sobradiel, on hi ha la Pensió Alamar.

- Taxi: el trajecte dura uns 25 minuts (14 km.) i el cost aproximat és d’uns 30€ (depenent de l’horari i l’equipatge).

- Aerobús (A1): surt cada 15 minuts, i el trajecte fins a la plaça de Catalunya dura 35 minuts. Després, ha de seguir les indicacions que s’han donat per als viatgers en Tren.- Aeroport de Girona: hi ha un servei d’autobusos de l’Aeroport de Girona fins a l’Estació del Nord, a Barcelona. Des d’allà pot agafar un taxi o bé el Metro a l’estació Arc del Triomf de la Línia 1 (Vermella) fins l’estació de Catalunya (2 parades). Després ha de canviar de Metro a la mateixa estació, i agafar la Línia 3 (Verda) fins a Drassanes.

- Estació de Sants: Hauria d’agafar el Metro a Sants-Estació de la Línia 3 (Verda) direcció Canyelles, fins a Drassanes (5 parades). El metro es troba dins de la mateixa Estació de Sants.

- Estació de França: És a 15 minuts caminant de la Pensió. Al sortir de l’Estació, tombi a l’esquerra i agafi el Passeig de Colom. Seguint pel Passeig, al cap d’uns deu minuts de caminar trobarà a la seva dreta un carrer petit, Simó Oller. Seguint-lo arribarà al carrer Avinyó, i uns metres més endavant, fent cantonada amb el carrer Comtessa de Sobradiel, a la seva dreta, hi ha la Pensió Alamar.

Segueix >>